Despre Noi

Event Decor Satu Mare by Georgiana Bumb face cele mai calitative aranjamente florale pentru nuntă, arcade florale, panouri cu baloane, sfeșnice pentru mese și panouri foto.

poze 0060
poze 0018

despre noi

Mai Mult Decât Niște Simple Decorațiui Florale

La Event Decor Satu Mare, înțelegem că decorațiunile nu sunt doar elemente vizuale, ci au rolul de a crea starea de spirit și atmosfera potrivită pentru evenimentul dumneavoastră special. De aceea, abordarea noastră merge dincolo de simpla aranjare a florilor.

Fiecare proiect începe cu o consultație detaliată, în care vă ascultăm visele, preferințele și stilul dorit. Folosim aceste informații pentru a crea un concept unic, care îmbină armonios culorile, texturiturile și accesoriile potrivite temei evenimentului dumneavoastră.

POVESTEA NOASTRĂ

Business Început Din Pasiune

Event Decor Satu Mare a pornit dintr-o pasiune pentru flori a fondatoarei, Georgiana Bumb…

de ce să ne alegi

Aducem Viață În Fiecare Eveniment

La Event Decor Satu Mare, suntem mândri că oferim mai mult decât simple decorațiuni. Misiunea noastră este să însuflețim fiecare eveniment și să îl transformăm într-un moment magic, plin de emoție și strălucire.

Timpi Record

La Event Decor Satu Mare, înțelegem cât de importante sunt planificarea atentă și respectarea termenelor pentru organizarea unui eveniment de succes. De aceea, ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii rapide și eficiente, fără a face compromisuri la calitate.

Produse Unice

Pornind de la o consultație detaliată cu clienții noștri, echipa noastră talentată concepe decoruri unice, personalizate după preferințele, stilul și viziunea fiecăruia. Fie că doriți un decor romantic cu accente rustice sau un concept modern și sofisticat, noi găsim întotdeauna modalități creative de a transpune aceste idei în realitate.

Totul Natural

Folosim doar cele mai frumoase și proaspete flori naturale în aranjamentele noastre florale. Fie că este vorba de buchete pentru mireasa sau decorațiuni pentru mesele festive, acordăm o atenție deosebită calității și prospețimii fiecărei flori utilizate.

recenzii

Vezi Părerea Clienților Noștri

Maria Popa
Read More
Ce experiență minunată am avut cu Event Decor Satu Mare! Georgiana și echipa ei au transformat nunta noastră într-un vis devenit realitate. Decorațiunile florale proaspete și detaliile atent gândite au creat o atmosferă de poveste. Oaspeții au fost impresionați de eleganța aranjamentelor. Mulțumim pentru profesionalism și atenția acordată fiecărui detaliu!
Mihai Brabu
Read More
În calitate de organizator de evenimente corporative, am colaborat de multe ori cu Event Decor Satu Mare și au depășit întotdeauna așteptările noastre. Instalațiile lor spectaculoase din baloane și aranjamentele florale sofisticate creează întotdeauna un decor perfect potrivit evenimentului. Recomand cu încredere serviciile lor!
Ioana Moldovan
Read More
Pentru botezul fiului meu, am apelat la Event Decor Satu Mare și sunt foarte mulțumită de alegerea făcută. Georgiana a reușit să surprindă perfect stilul și culorile dorite, creând un decor fermecător. Aranjamentele din biserică și pentru masa festivă au fost superbe. Aștept cu nerăbdare să colaborăm din nou pentru următorul eveniment special.
Previous
Next

cine este artistul?

Persoana Din Spatele Decorațiunilor

poze 0106

Georgiana Bumb

Fondator & Florăreasă