Serviciile Noastre

Event Decor Satu Mare by Georgiana Bumb face cele mai calitative aranjamente florale pentru nuntă, arcade florale, panouri cu baloane, sfeșnice pentru mese și panouri foto.

produsele noastre

Soluții Pentru Evenimente Unice

Event Decor Satu Mare by Georgiana Bumb oferă cele mai calitative și unice decorațiuni florale la cel mai bun raport preț/calitate.

Aranjamente Florale Nuntă

Aranjamente Botez

Aranjamente Prezidiu

Panouri Foto

Arcade Pentru Intrare

Sfeșnice Pentru Mese

Panouri Baloane

Decorațiuni Mese Festive

Aranjamente Florale Diverse

de ce să ne alegi

Aducem Viață În Fiecare Eveniment

La Event Decor Satu Mare, suntem mândri că oferim mai mult decât simple decorațiuni. Misiunea noastră este să însuflețim fiecare eveniment și să îl transformăm într-un moment magic, plin de emoție și strălucire.

Timpi Record

La Event Decor Satu Mare, înțelegem cât de importante sunt planificarea atentă și respectarea termenelor pentru organizarea unui eveniment de succes. De aceea, ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii rapide și eficiente, fără a face compromisuri la calitate.

Produse Unice

Pornind de la o consultație detaliată cu clienții noștri, echipa noastră talentată concepe decoruri unice, personalizate după preferințele, stilul și viziunea fiecăruia. Fie că doriți un decor romantic cu accente rustice sau un concept modern și sofisticat, noi găsim întotdeauna modalități creative de a transpune aceste idei în realitate.

Totul Natural

Folosim doar cele mai frumoase și proaspete flori naturale în aranjamentele noastre florale. Fie că este vorba de buchete pentru mireasa sau decorațiuni pentru mesele festive, acordăm o atenție deosebită calității și prospețimii fiecărei flori utilizate.